donderdag 30 september 2010

Werkplaatscursussen @ Cycle Trend Utrecht @ najaar 2010

Na de kluscursus voor vrouwen van afgelopen juni is het nu weer tijd om deze cursus en andere cursussen weer te gaan aanbieden. Zo zullen we naast de vorige 3 cursussen ook een nieuwe cursus aanbieden.


Op dinsdag 19 oktober wordt de cursus "Pech onderweg" gegeven. Aan bod komen zaken als:

- hoe haal ik mijn wielen uit de fiets en plaats ze weer correct terug?;
- monteren van pedalen & plaatjes;
- plakken van een binnenband;
- het verwisselen van een band;
- hoe de ketting te onderhouden?;
- hoe een derailleurkabel te vervangen?;
- hoe de fiets schoon te maken?;
- hoe de ketting te verwisselen?


Op dinsdag 26 oktober wordt de cursus "Groot onderhoud" gegeven. Deze cursus is - NIET - voor beginners. Aan bod komen zaken als:

- hoe verwissel ik een cassette?;
- hoe pons ik (welke) kettingen?;
- het vervangen van een balhoofd;
- het vervangen van een trapas;
- wat zijn aandraaimomenten?;
- Tips 'n tricks van de professional uit de werkplaats.


Op dinsdag 2 november wordt de cursus "Women Only" gegeven. Dit is een cursus speciaal voor dames. Heren zijn dan dus niet welkom! Bij deze cursus kan je alle technische vragen stellen die je anders niet zou durven te vragen. In theorie kan je de "Pech onderweg" cursus hiermee vergelijken.


Nieuw is de mogelijkheid om met een stel vrienden of kennissen (wellicht vorm jij samen met wat mensen wel een fietsclubje) een cursus aan te vragen waarin zaken behandeld worden die jullie willen weten. Bijvoorbeeld een gerichte cursus onderhoud voor verende voorvorken of een speciale cursus met betrekking op bijvoorbeeld een specifieke rem. Kortom, jij bepaalt zelf wat voor cursus er gehouden wordt! Het maximum aantal deelnemers voor dit soort "on-demand" cursussen is 8 man/vrouw. De datum & totaalprijs wordt in overleg met jullie vastgesteld.

Alle cursussen kosten € 45,-. Dat is incl. avondeten! De aanvang van alle drie de cursussen is stipt 19:30 uur en je bent welkom vanaf 18:30 uur. De cursussen duren ongeveer 2 uur.

Je kan gratis parkeren in de wijk achter de winkel. Kijk wel even goed, want sommige plekken zijn wel betaald parkeren.

Het adres:

Cycle Trend Utrecht
Croeselaan 183
3521BM Utrecht
030-2900430

Inschrijven kan door € 45,- over te maken naar ABN-AMRO rek. nr. 51.11.86.673 t.n.v. Cycle Trend Utrecht o.v.v. naam van de cursus & de datum. Stuur ook even een mailtje naar utrecht apenstaartje cycletrend punt NL.

Neem je eigen fiets mee, mocht je bepaalde vragen over je fiets hebben dan kun je die meteen stellen (Het is NIET zo dat je hem die avond kan laten repareren!)

De cursussen worden gegeven door ervaren monteur annex leermeester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten