zondag 26 september 2010

Joke in d'r nieuwe kleren @ Cycle Trend Utrecht

De paspop die al vanaf het begin bij ons in de winkel staat heeft nu een naam gekregen. Bouke gaf haar de naam Joke. Zoals jullie kunnen zien is Bouke hieronder met Joke bezig om haar van andere kleren te voorzien. We hebben namelijk bij Cycle Trend Utrecht een hoop nieuwe najaars- en winterkleding binnengekregen! Heel veel mooie jasjes, shirts met lange mouwen, 3/4 broeken, dichte (full fingers) handschoenen, lekkere warme sokken, nieuwe regenjassen, teveel om op te noemen!

Bouke heeft Joke voorzien van een prachtige Ultima UU-Line jas met ceintuur, een Ultima Primavera 3/4 broek (zonder bretels!), een setje Specialized Rigde handschoenen, een Specialized Sierra helm en een Uvex Protect zonnebril.
De getailleerde jas is winddicht en ademend en heeft meerdere geribbelde panden voor extra draagcomfort. De jas kost € 179,95 en hebben wij in verschillende versies op voorraad. De 3/4 broek zonder bretels blijft op zijn plaats dankzij een aantrekkoord en kost € 69,95. De Specialized Sierra helm is naast deze zilveren kleur ook nog in andere kleuren verkrijgbaar en kost € 45,-. De Uvex Protect bril kost € 50,- en wordt voor die prijs incl. bril etui en 2 sets andere glazen geleverd.
De jas heeft één vak met afsluitbare rits aan de achterzijde. Het ceintuur wordt achterop de jas op haar plek gehouden door één brede lus & 2 smallere lussen.
Een setje Specialized Ridge mountainbike handschoenen a € 30,- zijn achter het ceintuur gehaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten