donderdag 17 juni 2010

Kluscursus "Women Only" @ Cycle Trend Utrecht groot succes!!!

Afgelopen dinsdagavond vond er bij Cycle Trend Utrecht een "Kluscursus voor vrouwen" plaats. 5 vriendinnen (van elkaar) hadden zich bij ons aangemeld en hadden hun eigen fietsen meegenomen om door Meester Rinus onderricht te worden. Hoewel de dames een ietwat andere voorstelling hadden gemaakt hoe de avond eruit zou gaan zien, bleek na afloop wel dat een ieder ontzettend tevreden was over het verloop van de avond! Zo dachten ze eerst rustig te gaan eten, beetje kletsen & kennismaken en dan net als vroeger op school in een kringetje om Meester Rinus te gaan zitten en te luisteren naar diens verhalen.
Niets van dat alles, het werd gewoon dik 4 uur onderwijs. Diverse tips & tricks van Meester Rinus uit de praktijk afgewisseld met voorbeelden etc. De dames kregen veel info, alles werd rustig uitgelegd en er werd veel behandeld. Iedereen was zeer tevreden en Meester Rinus kreeg veel complimenten over zijn les.

Zelf ook een keer een les meemaken? Hou dan dit blog in de gaten want binnenkort zullen er weer cursussen plaatsvinden! Zo zullen de volgende cursussen door Rinus gegeven worden: "Pech Onderweg", "Groot Onderhoud" & "Women Only". De cursusdata zijn nog niet bekend. Wat wel vast staat, is dat ze op de dinsdagavonden zullen plaatsvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten