donderdag 22 juli 2010

Werkplaats 3.0

Had Bouke vorige week al flink hard gewerkt om de werkplaats voor zijn 2-de lange vakantie op orde te krijgen, ik heb deze week ook de handen uit de mouwen gestoken om het geheel af te maken. Zo zie je hieronder dat waar er vorige week nog 2 rijen wielen hingen, er nu 3 rijen wielen hangen. Door de hangers iets op een andere plaats op te hangen kwam er voldoende ruimte vrij om er nog een rij wielen tussen te hangen! Ook zie je hieronder 2 rode ladenkasten hangen, daar zitten alle kleine benodigdheden zoals boutjes, moertjes, doppen, verloopnippels etc etc etc in. Ook is de ruimte onder de 2-de werkbank nu netjes ingedeeld middels grote plastic kratten. Door alles netjes te labelen is nu duidelijk waar wat ligt.
Op onderstaande foto kan je de verschillende haken zien waar sprake van was in één van de vorige blog's. Nu kan het gereedschap mooi worden opgehangen zodat men in één oogopslag kan zien of het er hangt. Overigens is dit nog maar een klein gedeelte van al het gereedschap. Al het speciale spul zoals ruimers, frezen & persen moet nog een vast plaatsje krijgen in de laden.
Tot slot, ik heb de ruimte bij de achterdeur ook iets beter benut door nog 3 hangers boven de deur op te hangen zodat ik nog een 3 rijen wielen kan ophangen. De 2 buitenste rijen zijn voor 28" bedoeld, de binnenste alleen voor 26". Ook zie je op de linkerhelft van de foto een kapstok. Eindelijk kunnen we onze jassen ergens ophangen en hoeven we deze niet meer ergens in een kast te frommelen. Ook hebben de bezems en de stofzuigerslang nu een vaste plaats gekregen!

1 opmerking: