woensdag 28 juli 2010

Cycle Trend Utrecht @ Trigirls.nl!

Cycle Trend Utrecht is aangenaam verrast door de positieve recensie die de winkel & haar bedrijfleider kregen op de site van Trigirls.nl

Over trigirls.nl

Trigirls.nl is een webportal voor vrouwen die aan triathlon doen, wielrennen of hardlopen. Alle praktische info, tips en weetjes over deze sporten vind je hier. Trigirls.nl is bedacht en opgezet door Karlijn Moll. Naast haar werk doet ze aan triathlon, de ene keer actief en soms wat minder actief. En in de zomer doet ze zoveel mogelijk wedstrijden. Als je in de uitslagen kijkt zie haar meestal onderaan de lijst staan. Voor haar is de gezelligheid van haar club, Hellas Triathlon uit Utrecht, tijdens trainingen en wedstrijden belangrijker dan winnen. Karlijn doet dan ook aan triathlon om fit en gezond te blijven. Maar heb veel bewondering voor de bikkels die al hun vrije uren in triathlon steken.

Waarom Trigirls.nl?

Triathlon kan een ingewikkelde sport zijn met de drie onderdelen. Met de juiste aanpak kan je echter veel stress voorkomen en tijd winnen. Alleen moet je deze tips wel weten en die wilde ze nu eens allemaal bij elkaar zetten. Dus nu hoef je niet meer urenlang te zoeken op het web of de kunst af te kijken van mede-atleten. Alles wat je wil weten is te vinden op Trigirls.nl.


Wat ik zoek staat niet op Trigirls.nl

Karlijn doet haar best de website zo volledig mogelijk te maken, maar dat kost tijd. Iedere vorm van hulp is welkom. Dus heb je een onderwerp om over te schrijven, heb je aanvullende tips of zelf een leuk artikel dat ze mag plaatsen. Stuur haar dan een mail, het adres is info@trigirls.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Foto’s en tekst gezocht

Trigirls.nl is een project dat Karlijn in haar vrije tijd doet, ze heeft geen budget om tekstschrijvers en fotografen te betalen. Wil jij haar kosteloos helpen door tekst of beeld te leveren, dan zou je haar enorm helpen. Stuur een mailtje naar info@trigirls.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en geef daarin duidelijk aan wat je voor haar in de aanbieding hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten