maandag 12 juli 2010

Cycle Trend Florian aan de finish van de Rijwielpaleis Bilthoven Utrecht Triathlon!

Vorig weekend vond in de achtertuin van Cycle Trend Utrecht de Rijwielpaleis Bilthoven Utrecht Triathlon plaats. Een mooie gelegenheid een stukje extra reclame te kunnen maken want Cycle Trend heeft nu eenmaal een goede reputatie op het gebied van triathlon. Bij Cycle Trend Utrecht is Bram Verbout de man die al jaren aan de sport doet maar ook monteur Bouke Rooze is net als Bram lid bij de organiserende triathlonvereniging Hellas. Der Florian, de grote baas uit Groningen is ook al jaren triathleet en is een niet onverdienstelijk hardloper. Hij deed ongetraind met de wedstrijd mee en kwam tot een prima top 15 klassering.
Der Florian voor de start. Toen kon ie nog lachen... Helaas voor hem, moest men zonder wetsuit zwemmen, het water was te warm.
Slechte zwemmer als Der Florian is had hij daar veel nadeel van en miste daardoor de aansluiting met de kopgroep.
Gelukkig ontbrak het hem niet aan goed materiaal, de snelste fiets in het parc fermé was die van hem: een Cervélo P4 met Zipp tubewiel en Reynolds tube voorwiel.
Snelle wissel en snel doorlopend met de fiets aan de hand naar het einde van het parc fermé.
Helaas verder geen foto's van Der Florian aan de finish. Hij werd uiteindelijk 14-de overall en 10-de in zijn klasse. Der Florian reed de 8-ste fietstijd en liep de 7-de looptijd. Over zijn rangschikking bij de zwemtijd kleppen we niet want die was bedroevend slecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten