woensdag 7 juli 2010

Isaac Meson Special Edition Part II

Nadat we gisteren een speciale Isaac Meson hadden afgeleverd, was het vandaag weer de beurt aan een andere speciale Isaac Meson! Dit maal ging het om een Isaac Meson in Gaul! kleuren. Wielervereniging Gaul! is vernoemd naar Charly Gaul, omdat zij net als deze legendarische renner verder willen gaan dan hun concurrenten. Zelfs verder dan hun eigen belangen. Ze willen hun wielerpassie combineren met hun betrokkenheid bij het leed van kinderen die het slachtoffer zijn geworden van oorlog. Daarom rijden ze voor War Child.

Gaul! nodigt mensen en bedrijven uit om een geldbedrag in te zetten op Gaul! renners die zijn geselecteerd voor een specifieke wedstrijd (Nederlandse kampioenschappen, klassiekers, regionale wedstrijden). Wanneer de renners het vooraf vastgestelde doel halen, wordt het ingezette geld overgemaakt naar War Child.

De beste amateur A renners van Gaul! vormen het zogenaamde A-team. Dit team rijdt in 2010 een programma van grote wedstrijden. Op dit team kan aan het begin van het seizoen een totaalbedrag worden ingezet. Voor elke wedstrijd waarin een renner van het A-team van Gaul! bij de eerste 20 eindigt, wordt een zesde deel van de inzet overgemaakt aan War Child. Voor cyclosportieve tochten hanteren ze vanwege het grote aantal deelnemers (vaak enkele duizenden) andere criteria. Donateurs zetten vooraf een geldbedrag in op een van de vier geselecteerde cyclosportieven. Voor iedere Gaul! renner die bij de honderd snelste renners eindigt, wordt dit bedrag overgemaakt naar War Child.

Het Elite Team 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door Pau (hoofdsponsor), Cycle Trend (helmen, schoenen, pedalen, sportvoeding, massage-artikelen), Isaac (fietsen), FFWD (wielen), Duno Sport (Outwet onderkleding) en Ultima (kleding).

Ook niet-wedstrijdrenners zijn van harte welkom bij Gaul! In clubkleding maak je reclame voor War Child en kun je vrienden en familie uitnodigen om geld in te zetten op het verbeteren van je persoonlijk record van een cyclosportieve als de Amstel Gold Race of de Marmotte. Voor ieder lid van Gaul! bestaat de mogelijkheid om zijn persoonlijke doelen te laten sponsoren door mensen uit zijn omgeving. De opbrengst komt ten goede aan War Child.

Eén van die Elite renners is Frans Hoveijn uit Utrecht. Hij kwam deze Isaac Meson vandaag ophalen. Zijn Isaac Meson is anders afgemonteerd dan de standaard Isaac Meson. Zo zit er op Frans zijn Isaac Meson Shimano Dura Ace & een FSA SL-K Light carbon crankstel. Standaard wordt er Shimano Ultegra en een FSA aluminium crankstel gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten