woensdag 23 juni 2010

Customer Bikes Gallery Part II

Er is al weer een tijd verstreken sinds de vorige Customer Bikes Gallery. Daarom nu maar weer eens wat fietsen online zetten. We zijn door alle drukke werkzaamheden er niet altijd aan toegekomen om elke fiets te fotograferen. Dus helaas, onderstaande lijst is verre van compleet. Gelukkig hebben we wel een aantal erg nette fietsen voor te stellen.
Bovenstaande fiets is een Stevens Stelvio met volledige Shimano 105 groep & Fulcrum 7 wielen voor € 1.099,-. Blauw is de lievelingskleur van de klant dus deze komt zeker aan haar trekken met deze fiets!
Dit is een Cube Peleton. Geen standaard fiets want flink uitgebreid met o.a. extra sterke wielen en andere banden, namelijk Schwalbe Durano's 25 mm banden. Net iets breder dan gebruikelijk maar daardoor wel een stuk comfortabeler. De Rigida DP18 velgen smoelen net iets beter zonder de stickers dus vandaar dat er volledig zwarte wielen in de fiets zitten.
Deze Stevens Crono is van een tijdrijdster uit Utrecht die de dag voor de proloog van de Tour de France in Rotterdam acte de presence zal geven. Met deze snelle Stevens met Mavic Cosmic Carbon wielen moet er vast een snelle tijd te realiseren zijn! Nu trainen!
Naast racefietsen hebben we ook de eerste mountainbikes verkocht. Dit is er één van, een Cube Acid met diverse extra's. Een mooie qua kleurgebruik gestylde fiets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten