woensdag 2 juni 2010

Foor Wetsuits bij Cycle Trend Utrecht binnengekomen!

Vanmorgen binnengebracht per koerier en nu al opgehangen in de speciale triathlon/tijdritruimte en ook bij de kledingshoek: Foor wetsuits. Foor is marktleider in Engeland en nu ook verkrijgbaar bij Cycle Trend Utrecht. Wij hebben hier alle drie de modellen van Foor hangen in verschillende maten. Hieronder stellen we ze even aan je foor:Links hangt het instapmodel de "Quantum". De Quantum is volledig gemaakt van SCS neopreen maar met het flexibeler Nanamoto Cell 40 SCS neopreen op boord, mouwen en de rug. Daarmee is het pak zowel duurzaam als tegelijkertijd heel flexibel om te dragen en aan te trekken. De Quantum is herkenbaar aan de witte strepen en is bij ons verkrijgbaar foor € 325,-.
Rechts hangt het middenklasse model de "Quantum 2.4". Dit model is volledig gemaakt van het Nanamoto Cell 40 SCS neopreen en daarme is dit pak dus extreem soepel om te dragen. Daarnaast is het pak ook iets lichter van gewicht dan de gewone Quantum. De Quantum 2.4 is herkenbaar aan de oranje strepen en is bij ons verkrijgbaar foor € 425,-. Hieronder en boven zie je het topmodel uit de Foor wetsuitserie: de "Synflex". De Synflex heeft een duurdere soort neopreen, de Nanamoto Cell 44 SCS. Dit is de meest geavanceerde neopreensoort verkrijgbaar. Verwacht hierbij de ultieme pasvorm gekoppeld aan een extreem laag gewicht i.c.m. een supersnelle, waterklievende zwemslag! De Synflex is herkenbaar aan de rode strepen en kost is bij ons verkrijgbaar foor € 525,-.
Behalve dat de Foor wetsuits in de triathlon/tijdritruimte hangen, zijn ze ook te vinden in de gewone kledingshoek links van de dameskleding bij de rest van de trisuits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten