maandag 21 juni 2010

Het zonnetje in huis zijn met Mavic fietsschoenen...

Hieronder de visie van Mavic op fietsschoenen. Mavic, algemeen bekend om haar wielen en velgen en schakelgroep, maakt ook zogenaamde "Soft Goods", zoals kleding maar ook schoenen. Zo heeft de Franse fabrikant een serie weg- & MTBschoenen. Bij Cycle Trend Utrecht hebben we sinds vorige week een paar setjes knalgele schoenen in huis. Het zijn géén goedkope schoenen maar voor die prijs krijg je dan ook wel een setje schoenen die en exclusief zijn en mooi & licht zijn, superstijf & comfortabel, een perfecte pasvorm, het zijn allemaal steekwoorden die van toepassing zijn op de Mavic schoenen. Mavic maakt naast weg & MTB-schoenen ook triathlon- & speciale dames weg- & MTBschoenen. Volgend jaar heeft Cycle Trend Utrecht waarschijnlijk het hele gamma in de winkel liggen.
Bovenstaand model is de wegschoen onuitspreekbare naam "Zxellium". De schoen weegt per stuk zo'n 275 gram en heeft een volledig carbon zool & kost € 250,-.
Dit model hierboven is het MTB model de "Fury". Ook dit model heeft een volledige carbon zool en verwisselbare "studs", dat zijn de pinnen die je aan de voorkant onder de zool kan schroeven. De Fury weegt per setje zo'n 350 gram en kost € 250,-.

1 opmerking: