vrijdag 18 juni 2010

Cervélo E-Ride

Altijd al eens willen voelen hoe een Cervélo rijdt, hoe licht die frames zijn? Wel de wil hebben maar niet de centen? Of je rijdt nu een "gewone" fiets maar je wilt wel eens met een volbloed racer rijden? Je eens spiegelen op een fiets zoals de profs rijden als in de Tour de France!

Nou, dat kan dus nu!

Ga naar de site van Veltec: http://www.veltec.com/Cervelo%20E-ride en ga vervolgens naar Cycle Trend Utrecht onderaan op de lijst. We stellen de fietsen die je bij ons kan proberen hieronder aan je voor:

Cervélo RS

De RS heeft een iets langere balhoofdbuis waardoor een hogere positie aan de voorkant kan worden verkregen zonder een overvloed aan spacers te gebruiken. Tevens is de staande achtervork licht gebogen zodat deze iets meer demping geeft. Door de Squoval™ buisvorm en Smartwall® carbon technologie heeft de RS de scherpe stuureigenschappen en de grote zijdelingse stijfheid waar de R-serie bekend om staat in combinatie met een comfortabelere zitpositie. De bovenste afgebeelde RS heeft Shimano Ultegra, 3T Pro stuur/stuurpen/zadelpen combo & Easton EA50 wielen en kost: € 3.599,-. De onderste afgebeelde RS heeft Campagnolo Athena, 3T Pro stuur/stuurpen/zadelpen combo & PT Elite+ wielen en kost € 4.399,-. een RS frameset kost: € 2.299,-. De RS is bij Cycle Trend Utrecht in de maten 56 cm & 61 cm te proberen.
Cervélo R3

Het meest allround model uit de R-serie van Cervélo. Dit lichtgewicht frame heeft zich in de laatste jaren bewezen op ieder terrein, van overwinningen in Parijs-Roubaix tot de strijd om de gele trui op de hoogste Tourcols. Door het aangebrachte Kevlar bij de balhoofdbuis is het frame ook beter in staat valpartijen te doorstaan. Dit zijn de kleine details die het verschil maken tussen een goed frame en een top frame. De afgebeelde R3 met Campagnolo Chorus, een 3T Team stuur/stuurpen/zadelpen combo & Easton EA50 wielen kost: € 4.699,-, een R3 frameset kost: € 2.799,-. De R3 is bij Cycle Trend Utrecht in de maat 56 cm te proberen.
Cervélo R3SL

Als basis voor de R3SL werd de vertrouwde R3 gebruikt. Ondanks de uitstekende testresultaten van dit frame bleef men bij Cervélo verder werken aan de optimalisatie van o.a. de carbon lay-up. Hieruit is de R3SL ontstaan, één van de allerlichtste productieframes ter wereld zonder dat hierbij concessies zijn gedaan aan de rijeigenschappen en stijfheid. Het ultieme bewijs van de kwaliteiten van dit frame werden uiteraard door Carlos Sastre geleverd op weg naar Alpe d’Huez waar hij zijn 1e Tour-winst veilig stelde. De afgebeelde R3SL met Shimano Dura Ace, 3T Team stuur/stuurpen/zadelpen combo & Easton EA90SLX wielen kost: € 6.499,-, een R3SL frameset kost: € 3.499,-. De R3SL is bij Cycle Trend Utrecht in de maat 54 cm te proberen.
Cervélo S1

Waarom zou je genoegen nemen met een middelmatig carbon frame als in diezelfde prijsklasse het beste aluminium frame te vinden is? Met de Smartwall 2™ technologie voor een optimale stijfheid en de TrueAero™ buisvormen weet dit frame ook in het huidige carbon tijdperk haar mannetje te staan. De S1 is de voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een no-nonsense raceframe met uitstekende rijeigenschappen. De afgebeelde S1 met Shimano 105, 3T Pro stuur/stuurpen combo & Fulcrum R7 wielen kost: € 2.199,-, een S1 frameset met zadelpen kost: € 1.199,-. De S1 is bij Cycle Trend Utrecht in de maat 54 cm te proberen.
Cervélo S2

Haar voorloper, de Soloist Carbon, had al de reputatie van ultieme wedstrijdfiets. Maar voor de S2 zijn de ingenieurs van Cervélo toch weer aan de slag gegaan om het comfort te verhogen, zonder hierbij de traditionele focus punten (aërodynamica, gewicht, stijfheid en sterkte) uit het oog te verliezen. Hierdoor is een fiets ontstaan waarop iedereen zich thuis zal voelen, van wielertoerist tot profrenner. De getoonde S2 met Shimano Dura Ace, 3T Pro stuur/stuurpen combo & Easton EA50 wielen kost: € 5.199,-, een S2 frameset met zadelpen kost: € 2.799,-. De S2 is bij Cycle Trend Utrecht in de maat 56 cm te proberen.
Cervélo S3

Vele uren in de windtunnel hebben ervoor gezorgd dat de S3 aërodynamische eigenschappen heeft die ongekend zijn voor een standaard raceframe met daarnaast perfecte rijeigenschappen en een laag gewicht. Voor komend seizoen heeft de achtervork wel een kleine wijziging ondergaan waardoor praktisch alle wielen kunnen worden gebruikt in de S3. Dit frame is dus perfect voor iedereen die het uiterste vergt van zichzelf maar ook van zijn of haar materiaal. De getoonde S3 met Shimano Dura Ace, 3T stuur/stuurpen combo & Easton EA90Aero wielen kost: € 6.999,-, een S3 frameset met zadelpen kost: € 4.099,-. De S3 is bij Cycle Trend Utrecht in de maat 58 cm te proberen.
Cervélo P4

Het allersnelste tijdritframe dat er op dit moment bestaat. Door de aanwezigheid van de P3 was het voor Cervélo niet eenvoudig om een nieuw topmodel te ontwikkelen. Vele maanden werk in de windtunnel en langdurige computer simulaties hebben er toch toe geleid dat er een frame is ontstaan dat de huidige standaard (de P3) weet te overtreffen. Het verschil is gemaakt door de hoge mate van integratie van voorheen “losse” onderdelen. De getoonde P4 met Shimano Dura Ace, Profile CX3 stuur & Easton EC90TT wielen kost: € 7.999,-, een P4 frameset met zadelpen kost: € 4.099,-. De P4 is bij Cycle Trend Utrecht in de maat 56 cm te proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten