vrijdag 30 april 2010

Polar & pop nieuw bij Cycle Trend Utrecht

Ook recentelijk gearriveerd bij Cycle Trend Utrecht: De nieuwe Polar CS500 hartslagmeter annex fietscomputer. De CS500 is een flitsend, grote fietscomputer maar zeer dun (minder dan 1cm dik) en licht (50gram). Dankzij zijn grootte heeft de CS500 een goed afleesbaar scherm en heeft zeer gemakkelijk te bedienen knoppen. Polar noemt ze de zogenaamde "Rocker Switch". De CS500 is bij Cycle Trend Utrecht te proberen.
Met de CS500 kan men 3 verschillende fietsen gebruiken. Dus de wielmaten van je trainingsfiets, je wedstrijdfiets en je kroegracer kan je in de Polar stoppen! Daarnaast heeft de CS500 een drinkreminder (hij geeft een piepje om de zoveel minuten zodat je weet dat je moet drinken om uitdroging te voorkomen. De reminder is volledig in te stellen). Natuurlijk is de CS500 volledig compatibel met Polar's eigen DataLink en kan men ook de gegevens uitlezen op het online dagboek op. www.polarpersonaltrainer.com
De Polar CS500 gaat € 239,95 kosten. Met cadansmeter kost hij € 279,95.
Daarnaast staat er sinds kort ook een dame bij ons in de winkel. Ze mag nodig een keer een zonnebankje pakken want ze ziet er een beetje witjes uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten