vrijdag 30 april 2010

Cycle Trend Utrecht beter beveiligd

Gisterenmorgen werd door 2 zeer sterke mannen een 250kg zwaar rolluik geïnstalleerd. Dat was een hele klus, eerst moest er e.e.a. worden voorbereid aan de binnenkant van de winkel. Fietsen e.d. aan de kant, er moest een stuk beton worden weggebikt om plaats te maken voor het dragende gedeelte van het rolluik. Gelukkig begonnen de heren s'ochtends vroeg zodat de winkel gewoon om 13:00 uur open kon en zij klaar waren bij de deuropening.

Ook de triathlon/tijdritruimte werd onder handen genomen met bovenstaande foto als resultaat. Je ziet het, hier is de ruimte volledig afgesloten, je kan er totaal niet meer doorheen kijken. Je zal wellicht denken, dat is toch niet handig? Dat klopt deels maar aangezien er komende week op de hele ruit een full size bestickering komt maakt dit niks uit. Je kan er straks toch niet meer door heen kijken. Meer hierover de komende week!
Zicht vanuit binnenzijde naar buiten. Zoals je kunt zien, kan je goed naar binnen en buiten kijken!
Vanaf buitenaf gezien. Links de triathlon/tijdrit ruimte, rechts de ingang van de winkel. Het bord letterkunst wordt volgende week weggehaald en vervangen door nieuwe beplating. Dan zal ook de linkerruit bestickerd worden! Wij denken een mooie voorkant ontworpen te hebben.
Het gebruikte rolluik is een zogenaamd "juwelierrolluik". Dat is de best mogelijke kwaliteit maar met de meest optimaal mogelijke naar binnenkijk mogelijkheid! Kortom, de beste beveiliging maar men kan ook goed naar binnen kijken om te zien wat wij voor lekkers hebben staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten