dinsdag 14 februari 2012

Test the Best via Cycle Trend Utrecht!

“Zijn de Bike Festivals en Europese evenementen te massaal of te ver weg? Dit is nu verleden tijd. Specialized komt naar je toe. Wil je een racefiets of mountainbike testen? Bij ons kan dat beiden. Test de nieuwste Epic 29er op een technische singletrack of test de nieuwste Tarmac SL4 op een steile klim. Test je droomfiets”. Vanaf maart 2012 introduceert Specialized “Test The Best”. Dit is een door Specialized Europees gedragen initiatief, die de mogelijkheid biedt de nieuwste collectie Speciailized fietsen te testen. Op uitdagende locaties verspreidt over België en Nederland, onder begeleiding van de professionele Specialized crew, kan er kosteloos naar hartenlust getest worden.

Van Epic tot Camber, van Tarmac tot Venge. De nieuwste dames- en herenmodellen in de maten S tot en met XXL. In een ontspannen setting testen op een uitdagend parcours met professionele begeleiding en verzorging. Ervaar het verschil bij Test The Best.

Registratie en aanmelding verloopt via geautoriseerde Specialized dealers en is gelimiteerd. Bij de registratie kunnen 3 fietsen als voorkeur opgegeven worden en daarnaast worden gegevens zoals gewicht en zadelhoogte genoteerd. De eerste Nederlandse Test The Best is 17-18 maart in Nieuwegein (Utrecht, Nederland).

Bezoek de Specialized website voor de actuele kalender en meer informatie: http://www.specialized.com/nl/nl/bc/SBCTestTheBest.jsp?menuItemId=16553Hieronder de te testen Specialized fietsen, je ziet het, voor een ieder wat wils!Let op, het is niet zo dat iemand uit Utrecht persé in Nieuwegein moet gaan fietsen, je mag natuurlijk ook elders in het land gaan rijden! Inschrijving gaat wel via de lokale fietsenwinkel!
Specialized Epic FSR Expert 29
Specialized Stumpjumper HT Expert Carbon Specialized Carve Pro 29
Specialized Era FSR Comp Carbon (dames MTB)
Specialized Fate Comp Carbon 29 (dames MTB)
Specialized Tarmac Pro SL4
Specialized Venge Pro
Specialized Roubaix Expert
Specialized Shiv Tri Expert Carbon (triathlonfiets)
Specialized Crux Comp Disc (veldrijfiets)
Specialized Amira Comp (damesracefiets)
Specialized Ruby Comp Carbon (damesracefiets)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten