zaterdag 26 maart 2011

Beter laat dan nooit!

Of te wel, het is eigenlijk te lang geleden dat hier een blog stond maar daar gaat nu weer verandering in komen. Waarom werden er zo lang geen berichten gepost? Wel, we waren druk. Nou ja, niet dat we nu niet druk zijn maar je moet soms eerst bepaalde andere dingen afsluiten voor dat je je in een volgend project stort.

Bram is weer volledig aan de arbeid, heeft de draad weer opgepakt en draait al weer bijna 2 maanden full time de winkel. Bouke is momenteel iets minder vaak in de zaak te vinden wegens studie, we hopen dat hij binnenkort weer op de vrijdag beschikbaar is aangezien de meeste wielrenners uit de winterslaap ontwaakt zijn en dus weer met hun materieel langskomen. John is recentelijk op audiëntie geweest bij Steven Sloof, de Wereldkampioen Tijdrijden bij de Masters 45+. John weet nu alles over zitposities en snelle fietsen. Rinus tot slot, is weer helemaal bijschoold door naar de Rohloff & Avid cursus te gaan samen met Bram.

Nog wat feiten:

- De eerste Cycle Sport Utrecht fietstraining is inmiddels ook een feit en er staan ook voor binnenkort cursussen op de rol.
-Er staan een hoop nieuwe 2011 modellen van respectievelijk Cube, Stevens, Specialized, Colnago in de winkel. Er komen binnenkort ook nog nieuwe Cervélo's binnen.
- Er zijn al weer een hoop mensen blij gemaakt met nieuwe fietsen.
- Cycle Trend Utrecht zit inmiddels ook op Facebook: http://www.facebook.com/pages/Cycle-Trend-Utrecht/134409956602295
- Cycle Trend Utrecht zit inmiddels ook op Twitter: http://twitter.com/#!/CycleTrendUtr

Op woensdag 6 april 2011 bestaat Cycle Trend Utrecht 1 jaar! Tijd voor een feestje dus. Wie die dag een fiets koopt ontvangt een heel jaar gratis onderhoud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten