donderdag 21 oktober 2010

Shit happens!

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dat kennen we allemaal wel. Cycle Trend Utrecht bedrijfsleider Bram was vorige week geveld door griep en had behoorlijk veel last van zijn rug. De winkel was bij hoge uitzondering omdat het gewoon niet anders kon vorige week woensdag de gehele dag gesloten. Bij deze willen we alle klanten die voor een dichte deur stonden excuseren. E.e.a. stond gelukkig wel aangegeven dankzij de medewerkers van Paul Pessel Sport, de buurman naast Cycle Trend Utrecht. Daarnaast werden alle inkomende telefoontjes omgeleid naar het Cycle Trend HQ in Groningen.

Was Bram begin deze week net weer een beetje beter, werd monteur Bouke ziek. En alsof alles nog niet genoeg was, kregen we woensdag te maken met een flinke lekkage van boven. De bovenste buurman in het wooncomplex boven de winkel had blijkbaar al een tijdje zijn afvoer niet schoongemaakt met als gevolg dat de vele regen van de afgelopen dagen zijn weg zocht naar beneden. Via het appartement van zijn onderbuurman (dus de directe bovenbuurman van Cycle Trend Utrecht) stroomde de vele liters water en kwamen vervolgens uit bij het plafond in de winkel ter hoogte van de herenkleding. De combinatie systeemplafondplaten en water gaan niet goed samen. Zo'n plafondplaat raakt verzadigd en bezwijkt uiteindelijk onder zijn eigen gewicht. E.e.a. komt dan in een Brinta-achtige substantie naar beneden. En wat hing er net onder die platen? Juist ja, de gloednieuwe Ultima, Specialized, Assos & Sportfull collectie...! Alles kletsnat, besmeurd met de papperige rommel. Op de vloer natuurlijk overal resten systeemplaat maar ook een flinke hoeveelheid water. Flinke plassen hadden al de nodige verpakkingen van onder andere Ultima & Assos broeken te grazen genomen! Ook de zogenaamde "Slatwalls" die Frank & Kaho destijds zo netjes hadden ophangen zijn volledig door het vocht geruïneerd.
Kortom een hoop extra werk en gedoe. Gelukkig zijn we verzekerd voor dit soort ongein maar we zullen wel de buurman aansprakelijk moeten stellen voor de geleden schade. Die is niet mis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten